Сделать домашней|Добавить в избранное
 

Кафедра хімії
Миколаївського національного університету
ім.В.О.Сухомлинського

 
» Материалы за 14.03.2018
Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | комментариям | алфавиту

Конференцію за темою " Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров`я людини"

Автор: chemist2016 от 14-03-2018, 23:25
6 березня на біологічному факультеті було проведено урок-конференцію за темою " Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров`я людини" як інтегроване заняття з біології та хімії. Урок-конференцію проводили студенти 320 групи: Кліментьєв Р.В., Олексюк Т.М., Шоколова Д.І., Стефанська А.В., Петух Ю.М., Федорів А.С. та учні 7-9 класів Миколаївської ЗОШ №25 з вчителем хімії Власик Людмилою Іванівною.
Метою конференції було:
• Навчитися правильно застосовувати знання про хімічний склад для оцінювання харчових продуктів.
• Систематизувати знання про значення раціонального харчування для здоров`я людини.
• Навчитися орієнтуватися у виборі продуктів для здорового раціонального харчування.
Всі учасники показали свої грунтовні знанняз хімії та біології. Керівниками заходу є доктор філософії в галузі освіти Тарасова Світлана Михайлівна та голова студенського самоврядування біологічного факультету Кліментьєв Ростислав Володимирович.
Конференцію за темою " Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров`я людини"
Конференцію за темою " Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров`я людини"
Конференцію за темою " Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров`я людини"